Belangrijke informatie voor klanten


Bent u op zoek naar een mooie bellydance outfit of buikdans sjaal, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Majorelle is een webwinkel gespecialiseerd in buikdansartikelen. Ons assortiment bestaat uit buikdanskostuums, heupsjaals, rokken & broeken, topjes, catsuits en buikdansaccessoires zoals isis wings, fan veils, zijde sluiers, zils en nog veel meer.

We streven ernaar binnen 2 werkdagen te leveren (na ontvangst betaling). In België streven we naar 3 werkdagen, dit kan oplopen tot max. 5 werkdagen afhankelijk van de vervoerder)

Helaas is onze winkel gesloten en alleen nog on line verkoop mogelijk

We kunnen wel een 'party' organiseren bij u thuis. Als u een aantal mensen uitnodigt komen wij onze producten vrijblijvend laten zien. Mail voor meer informatie!

Firma:  Bellydance webshop Majorelle
Adres; Kerkweg 14
          
5701NS Helmond

E-mail:info@majorelle.nl
Telefoon: +31 (0)6 1749 1545
Kvk nummer:50781812
BTW Nummer: NL001888349B11

 

 

Bestelinformatie;
U kunt bij ons bestellen dmv. vooruitbetaling via bank of giro, Ideal of Paypal. Zodra het geld op onze rekening binnen is wordt de bestelling verzonden. Dit gaat via pakketpost van DHL.
Tip: De verzendkosten worden automatisch direct aangegeven als u een product in het winkelmandje plaatst. U kunt dan zien wat de verzendkosten zullen zijn zonder dat u verplicht bent het product te kopen.
Brievenbuspost NL 3,95
Pakketpost 4,95
Pakketpost België 7,95

Retournering:
Indien het aangekochte product onverhoopt niet bevalt kunt u het binnen 14 dagen terugsturen (met de factuur of een kopie van de factuur). De verzendkosten zijn in dit geval voor rekening van de koper.

Het bedrag wordt na ontvangst van de goederen teruggestort op uw rekening. Uiteraard is ruilen ook mogelijk, we sturen u dan kosteloos een andere maat of product toe.